Autós ágy - Hálóhelyek a Mobilwoodtól - Lakberendező szemmel


A "jármű" ágyakról

A gyerekek világa más, mint ahogy mi felnőtt fejjel gondolkodunk. Ők szeretik kedvenceiket maguk körül tudni, szeretik a tiszta színeket, az izgalmas formákat.
Ezek a járművet formáló ágyak, természetesen azoknak a fiúknak lehetnek nagy kedvencei, akik az autók iránt elkötelezettek, és gyűjtőszenvedélyük egyik csúcspontja: eme ominózus szerzemény.  Az anyukák is örülhetnek, hiszen nem kell (sűrűn) a padlóig érő ágy alatt takarítani. A jármű gyomrában nagyméretű ágyneműtartó fiók helyezkedik el (nem csak ágynemű tárolására), melynek frontja szinte feltűnésmentesen simul  bele az autó vagy éppen a traktor karakterébe.
Dekorációs festése témaerősítő szerepet tölt be, de visszafogott megjelenítése miatt nem uralja  az ágyat.
A bútorok  egyedi készítése formai-, színbéli- és funkcióbéli szabadságot ad a megrendelők kezébe, hogy a legmegfelelőbb „kedvenc” jöhessen létre.
 
A hozzárendelt szobáról

Ahhoz, hogy esztétikus és jól működő gyerekszobát kapjunk, nem elég csak a funkcióra megoldást találni. Úgy tud jól érvényesülni egy ilyen bútor, ha figyelünk az összképre, s ezen belül a részletekre, melyek (a megnyugtató összhatás szempontjából) nagy jelentőséggel bírnak. Az ágy sok esetben a szoba nagy részét elfoglalja, ezért megjelenésének erős vizuális szerep jut, s ezt érdemes is figyelembe venni az optimális végeredmény érdekében. Ajánlható, hogy a gyermek ágyneműje olyan szín- és mintavilágot képviseljen, amely nem csökkenti (pl. : más stílusú és színű), hanem felerősíti az ágy vizuális hatását (semleges vagy színben és mintában hozzáillő).
Az ágy megjelenése tehát akkor a leghatásosabb - karaktere lévén -, ha úgy gondolunk rá, mint egy gombra a kabáton. Igazítsuk hozzá a szoba hangulatát, a falszínt és mintázatot (esetleg dekorációs festéssel, mely igen hatásos, könnyen kivitelezhető és változtatható). Alkalmazhatunk témaerősítő berendezési- és dekorációs tárgyakat, melyek a jármű karakterével összhangban állnak.
A kis sofőr öröme és nyugodt álma a szülőt is elégedettséggel tölti majd el, ha körültekintően jár el e bútor környezetének kialakításakor.

További információ: ITT!

Népszerű bejegyzések