Konyhai design használati tárgyak - A letisztult stílus - Lakberendező szemmel


Az étkezés öröm és élmény, főleg, ha nem csak úgy sebtiben harapunk pár falatot és már rohanunk is tovább. Ha megadjuk a módját az ételkészítésnek, a tálalásnak és az asztaldekorálásnak, minden falatot még sokkal finomabbnak érzünk. Sokat segíthet rajtunk (tevékenységünkön és hangulatunkon), ha az éppen megfelelő és praktikus eszközök állnak rendelkezésünkre, s ezek a praktikus eszközök végre itt vannak.
  
Kínálótál vagy ételelkülönítő tányér? - Megtaláltam!
Már régóta kerestem olyan tányért vagy tálat, amiben a gyerekeknek úgy tudnám kitálalni az ételt, hogy elkülönüljön a főzelék a feltéttől vagy hogy az uborkasaláta ne áztassa el az ételt, s hogy mindez mégis egy kényelmes, kompakt egész maradjon. Megtaláltam! Kerekded vagy szögletes, lehet választani.











Poénos használati tárgyak - Mondanivalóval
Design darabok, nem vitás. De merjük használni őket, hiszen éppen ezért készültek. 












Funkcionális szépségek 
Hogy kerül a punk az asztalra? Miért van megszeppent arckifejezése a sószórónak? Miért van harisnyában és harisnyatartóban a bortartó? Vigyenek haza ezekből a design használati tárgyakból, és találják meg a választ!




















Design
A design szó formatervezést jelent, mely tervezés a legoptimálisabb használhatóságra irányul, maximálisan figyelembe véve az esztétikai, biztonsági, kényelmi, stb. szempontokat. Judit citromfacsaróját évek óta használom, s valóban design minőség. Praktikus, kényelmes és szép.  Gondolom, hogy a sütinyomó használata közben is hasonló gondolataim lennének.










További cikkek a készítő tárgyairól:
Design karácsonyfadíszek
Egyedi és különleges tárgyak nászajándékba


További információ Lantos Judit munkáiról: ITT!

Népszerű bejegyzések