Lakás-felújítás okai - Funkció- és hangulatváltás indokai

Ha Ön a következő kérdőmondatok valamelyikére igen választ ad, akkor lehetőségek szerint érdemes megoldást-kereső lépésekre elszánni magát. A lakberendező is nagy segítség lehet.

Térszervezés
Szellősebbé tenné a rendelkezésre álló teret vagy éppen jobban kihasználná? Változtatna az egységes alaprajzon és egyedi, igény szerinti kialakításra vágyik (a lehetőségekhez képest)? Kihasználatlan terek veszik el a helyet a szükséges funkciók elől? Családbővítés vagy éppen kényelmesebb helyhasználat okán szeretne megoldást találni?

Elektromos hálózat
Szokatlan jelenségeket produkál a villamos hálózat? A  többszörösére duzzadt háztartási gépek terhelését nem bírják az áramkörök? Kevés számú és rossz helyen lévő konnektor van a lakásban? Illúzióromboló és akadályt képező vezetékek lógnak mindenhonnan? Kevés a fény, nincs ott, ahol kéne? A falra szerelné tévéjét? Több fényhangulati elemre vágyik?

Tárolókapacitás
Az egyre gyarapodó tárgyak rendezetlenül lepik el? Látszólag nincs több hely, de szükség lenne rá?

Funkcióváltás, funkciójavítás
Fürdés helyett inkább zuhanyozna? A mosógépet a konyhába telepítené és örülne a felszabaduló helynek a fürdőszobában?

Burkolat
Megszabadulna az elöregedett, sérült, divatjamúlt padló- és fali burkolatoktól? Az egységesítendő otthon-enteriőrhöz igazítaná burkolatait is?

Bútor, berendezési tárgy
Kényelmetlenül használhatóak a konyhabútorok? Új irányzatot-, új alapanyagokat- és színeket alkalmazna bútorain? Szabadon-álló helyett inkább beépített bútorokat szeretne?

Színhangulat, stílus
Lehangolónak találja otthonát? Megújítaná lakása hangulatát? Egyénibb, frissebb, extravagánsabb vagy éppen megnyugtatóbb, kellemesebb közegre vágyik? Változtatna a forma- és színvilágon?

Népszerű bejegyzések