Vidám üvegdekorációk gyerekcentrikus otthonokba - Lakberendező szemmel

Miért ajánlom az üveget éppen olyan helyre, ahol gyerekek élnek? Az üveg ott van, szinte minden szobában nem is csekély felületet beborítva. Csakhogy annyira megszoktuk átlátszóságukat, mint például az ablak- és ajtóüveg esetében vagy a funkciójukra koncentrálunk -a tükör esetében-, hogy nem is tekintjük őket sok esetben dekorációs tárgynak. Ha így nem is, de  alapfelületként alkalmazva igazán dekoratív dísze lehet otthonunknak.  A lehetőségek tárházából most a gyerekek világához közelálló üvegtárgyakról essék néhány szó.
Valljuk be, mi is szeretjük a színeket, melyek természetüknél fogva különbözőképpen és eltérő mértékben hatnak ránk,  befolyásolják hangulatunkat. Van, aki jobban, más kevésbé hagyja  magát vezetni színek által, de ránk gyakorolt hatásuk vitathatatlan. A gyerekek az első csoportba tartoznak. Szeretik a vidám színeket és formákat, melyek energiával töltik fel és jókedvre derítik őket. Nem véletlen, hogy a gyerekjátékok is  telített színekben pompáznak. Ha azt szeretnénk, hogy gyermekünk az egész otthont "belakja", alkalmazhatunk például üde színű, a gyermekek formavilágához is közelálló dekorációkat. Csupor Ágnes alkotásai különleges színfoltjai lehetnek a gyerekes családok otthonainak is.

A festett üvegbetétek barátságos hangulatot és színes fényeket sugároznak, a dekorált tükrök vidám keretbe foglalják a belepillantót, az órák kellemes perceket szerezhetnek, a mécsesek meghittségre hangolnak és elvarázsolnak.






  
















További információ: ITT!

Népszerű bejegyzések