Kis-lakás berendezése - Trükkös garzon lakberendezés


Ez esetben felejtsük el a szellős, bútortologatós, bármikor átrendezhető életérzést és a "meglátom és hazaviszem" bútorvásárlást.
Ha ezt sikerül elengedni, akkor rendkívül precíz és körültekintő tervezéssel úgy alakíthatunk ki funkcionális életteret, hogy közben a stílust is szem előtt tartva kellemes és élhető környezetet teremtünk. 

Első lépésként fel kell mérni a területet, és nem csak az alapterületet, hanem a magasabban fekvő területet is, hisz értékes helyek lakoznak ott. Sokféle megoldás létezik ezek kihasználására. 
Második lépésként az alapfunkcióknak kell helyet találni a lehetőségeknek megfelelően. Nem kell megrökönyödni azon, ha a magasba kerül az alvó- vagy tárolófunkció,..., elérhető szinte lebegő hatás is. Így alatta értékes terület menthető meg, mely alkalmas lehet arra, hogy a még megoldásra váró funkciókat e helyütt helyezzük el. Kislakás esetében centiken is múlhat egy-egy funkció helyének megtalálása. Előfordulhat, hogy a standard, méretezett bútorok nem megfelelőek. Az egyedi kialakítás viszont segíthet a kevés hely optimális kihasználásában, melyek adott esetben több feladatot is elláthatnak a hely méretének és az igény szerinti kívánalmaknak megfelelően. 
Harmadik lépésként, ha már a funkciók helye adott, akkor jön a stílusos szín- és hangulatkialakítás megfelelően átlátható megjelenítéssel, mely a funkcionális berendezési tervekkel együtt kiindulópontja a kiviteli terveknek, a mesterek munkájának.
Negyedik lépésként konkrét tervekkel kell szolgálnunk a mestereknek, akik ez alapján elkészíthetik a tervekben testre-szabott és bepasszintott belsőépítészeti elemeket és berendezési tárgyakat.

Kislakás esetében a terv szerepe tehát óriási. 
Amennyiben jól átgondolt, szervezett és hangulatos térre vágyik, forduljon lakberendezőhöz. Ez egy többszörösen is megtérülő döntés.

 
Kényelmes lakás - Milyen és mitől jól használható az ideális otthon? - Lakberendező szemmel 
 
Rejtett tárolás - Álcázott bútorok - Láthatatlan szekrény

Kis-lakás


Népszerű bejegyzések