Hálószoba természetes anyagokkal: fa, kő, kavics, tégla, bambusz, kagyló - Hálószoba lakberendezés - Hálószoba hangulat ötletek




A hálószoba hangulati ötletek stílus-irányzatokon és divathullámokon túlmutatva, a szín-, forma- és anyaghasználat harmonikus alkalmazásával készültek. Céljuk, hogy kaput nyissanak a lehetőségek gazdag tárházába, szemléltetve a hálószoba berendezés sokszínűségét (még egy-azon alaprajz, sőt egyféle funkcionális elrendezés mellett is). Persze még számtalan "látvány"-kamra marad zárva, s talán épp Ön, kedves olvasó, lel rá egy eddig rejtett izgalmas hangulati megoldásra saját erőből vagy lakberendező segítségével.

A funkcionális változatokról bővebben ITT! olvashat.

A verzió
Természetes elemek egymást segítve - Az őselemek megnyugtató jelenléte
A gyönyörűen elkészített, természetes páccal- vagy viasszal kezelt fa bútornak nincs párja, főleg, ha megfelelő környezetben kerül elhelyezésre. Környezetének eme remek darabokat kell szolgálniuk, nem üthetik agyon egymás hatását sem színben, sem anyagban, sem stílusban, sem formában. Az összhang ebben az esetben is kulcskérdés, akár kompenzációra, akár kiemelésre, akár háttérmunkára hivatott a többi kiegészítő elem.

B verzió
Bontott tégla padló és falburkolat védelmében - Meleg földszínek a hálószobában
A cseréphangulati túlsúly kissé hűvös hangulatot teremt, melyet a szoba színvilága színesít, élénkít, melegít. A textilekre is fontos szerep hárul, hisz lágyítják, kényelmessé teszik a helyiséget. Néhány fekete-fehér, vidám hangulatot árasztó emlék-fénykép a téglás falon, tovább erősíti az enteriőrt és a pozitív energiákat.


C verzió
Bambusz berendezési elemek és természetes kavics padlóburkolat, egy teljes fali tükör burkolattal
Anyagát tekintve a bambusz, kavics, tükör, textil, kerámia, színeket tekintve pedig a barna, szürke, sötét pink uralkodik ebben a szobában. Teljes egység érződik, hisz egymást jól kiegészítik, kiemelik az elemek, kellemes és hosszú távon élhető közeget teremtve.

 
D verzió
Kagylók a függesztékeken, valamint a padló- és falburkolatba ágyazva
A szürkés, halvány levendula szín fel-fel sejlik a kagylókon, ahogy rájuk vetül a fény. Ez a szín lesz az enteriőr uralkodó színe is együtt a mély-sötét szürkés-lilával.


E verzió
Bambusztapétával burkolt hálószoba lila fókuszponttal
Ajándék egy ilyen szobában lakni, még-ha a csomagolását belülről is ejtették meg. A bézses, valamint a fehér/szürke bambusztapéta kellemes háttérként szolgál a fő szín és motívum kiteljesedéséhez.


Kérem, tekintse meg a Hálószobai ötlettár további cikkeit is: ITT!

Népszerű bejegyzések