Álomotthon lakberendezés

Álmai otthonát szeretné kialakítani?
Íme a recept:

  • Végy egy lakást lehetőségeidhez mérten, nézz meg többet és lehetőleg azt válaszd, amelyikbe valamilyen okból beleszerettél.
  • Figyelj arra, hogy ne csak a lakást tekintsd jó megoldásnak, de a vele járó körülményeket is, úgymint: infrastruktúra (kedvező közlekedési feltételek, bevásárlási lehetőség, gyermekintézmények, sportolási és szabadidős tevékenységek könnyű elérhetősége,...), szomszédok, távolságok (pl. a gyakran célpontként szolgáló munkahely, iskola,..), tájolás, kilátás,.... Ezek a körülmények jó esetben hozzátesznek az "álomotthon imidzs"-hez vagy rosszabb esetben elvesznek belőle.
  • Jegyezd le az álom-lakással kapcsolatos, régóta dédelgetett vágyaidat. Amennyiben több, egymással szöges ellentétben álló terved is van, akkor gondold át és válassz.
  • Lelkesedésed tartsd meg akkor is, ha szembesülsz az árakkal, de a pénzügyeket tartsd kordában, helyezd ezt a területet racionális alapokra. "Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér", légy kompromisszum-kész, hogy zárós határidőn belül véghezvidd elképzeléseid.
  • Tervezz előre!, haladj célod felé, s emellett ha szakmai indokok támasztják alá, akkor kanyarodj az optimális irányba. A mesterek is segítenek kizárni vagy megerősíteni elképzeléseidet. 

Népszerű bejegyzések