2017. február 6., hétfő

Újrahasznosítás - Kavicsból dekoráció, ajándék - Kültérre, beltérreEzekben a dekorációkban az akrilfesték volt a legdrágább, de igazi értékét a belefektetett munka adja. Egy átlagos kavicsból személyes, egyedi  dekoráció, ajándék készülhet. Igazi kalanddal ér fel a kavics-gyűjtögetés, megtalálni azokat a formákat, amelyek mondani szeretnének valamit. A fenti kavicson már a pataknál láttam, hogy Gombóc Artúr néz fel rám.Akár még József és Mária is előbukkanhat egy kavicsból.
A kavicsfestéssel bárki megpróbálkozhat. Igazán megnyugtató tevékenység ez az alkotásforma, emellett fejleszti a belelátó képességet, arányérzéket. Az akrilfesték aránylag gyorsan szárad, jól ráköt a kőre, és bírja a kültéri viszonyokat is, ezért kerti dekorációnak is remek. 

Kertészkedőknek szuper ajándék és funkcionális tárgy lesz a kavicsból, ha a veteményesbéli növények neveit-, illetve a kaspóban tartott  fűszernövények neveit írjuk rá. Így biztosan nem felejtjük el, hogy mit és hová vetettünk, s e névtáblácskák szépen belesimulnak környezetükbe. Elnyűhetetlenek, évről-évre újra használhatóak.További DIY - Újrahasznosítás ötletekért kattintson  IDE!
Facebook oldalam: ITT!
Youtube csatornám: ITT!