Lakberendező tervezés

Lakberendező tervezés 
Igényekre épülő, a helyszín adottságait figyelembe-vevő terv-rendszer születése, mely a lehetőségek bősége felől egyre koncentráltabban tálalja a koncepciót. A tervezés szakaszokra épül, melynek jelentősége az, hogy a tervezés a vázlatos verzióktól eljut a kivitelezés alapjául szolgáló tervekig. A szakaszok közti döntések mérföldkövek, melyek biztosítják azt, hogy a tervezés a megvalósulás irányába haladhasson, valamint lehetővé teszik a megrendelői kontrollt.

Lakberendező tervek
Az egyik legfontosabb megrendelői döntés a vázlatos tervszakaszban esedékes, amikor a 2-3 változatban készülő verziók közül ki kell választani azt, amely alapján el lehet indulni. Lehetőség van a tervek összegyúrására is, a lényeg, hogy aztán egy fix vázlatterv szülessen, amely a további tervezés alapjául szolgál.
Ezután az ajánlati tervszakaszban a várható látvány kerül megjelenítésre, valamint konszignáció (bevásárlólista) készül a betervezett bútorokról- és kiegészítő berendezési tárgyakról (az egyedi tervezésű bútorok a kiviteli tervi szakaszban kapják meg méretezésüket, alapanyag-javaslatukat, színkódjukat.
A kiviteli szakaszban létrejövő méretezett tervek a kivitelezést végző szakemberek számára (is) készülnek.
Természetesen lehetőség van csak vázlatos terveket kérni, ha a megrendelő az egyéni folytatás/kivitelezés mellett dönt, valamint egyéb résztervek is kérhetőek a hangulatra, világításra, burkolásra, egyedi bútorokra, stb. vonatkozóan.

Lakberendező csomagajánlatok: ITT!

Ilyen volt - ilyen lett



További tervek-munkák: ITT!

Népszerű bejegyzések